*OVA PROMOCIJA JE ZAVRŠENA.Pogledaj aktuelne promocije OVDJE*
Stariji piloti će te savjetovati da se kloniš nevremena, ne slušaj ih!
Leti pravo u oblake, zato što naredna 3 dana možeš uletjeti u Kišu Freebeta i preuzeti besplatne uloge za igru Aviator!
Sve što treba da uradiš je da se prijaviš na svoj MaxBet nalog, posjetiš Aviator chat i uzmeš Freebet kojim možeš besplatno isprobati igru i ostvariti dobitak!

IGRA KOJA UČESTVUJE U PROMOCIJI:

KAKO DA PREUZMEŠ FREEBET U AVIATORU?

1. Otvori Chat unutar igre klikom na ikonicu u gornjem desnom uglu ekrana i sačekaj kišu Freebeta.

2. Kada se pojavi kiša Freebeta klikom na “UZMI” unutar chata možeš besplatno preuzeti Freebet ulog.

3. Nakon preuzetog Freebet klikni na ikonicu podešavanja i klikni na Freebet unutar menija.

4. Izaberi preuzeti Freebet iznos kao ulog.

5. Plasiraj Freebet ulog klikom na “KLADI SE” prije početka runde i gledaj kako tvoj dobitak raste! Dobitak možeš isplatiti u bilo kom trenutku nakon što multiplikator dostigne minimalni iznos

DETALJI I PRAVILA PROMOCIJE:

1. Promocija traje od 24.02.2021. od 01:00:00 časova do 27.02.2021. do 00:59:59 časova.

2. U promociji mogu učestvovati svi igrači registrovani na maxbet.me.

3. Igra koja učestvuje u promociji je Aviator.

4. Tokom promocije igračima će biti podeljeno ukupno 300 EUR besplatnih uloga kroz opciju “Freebet za sve” unutar chata igre Aviator.

5. “Naleti na FREEBET” se pojavljuje nasumično tokom svakog dana promocije.

6. Tokom promocije najbrži igrači imaju priliku da osvoje besplatne uloge klikom na “UZMI” unutar chata igre Aviator, a nakon pojavljivanja Freebeta, bez dodatnih uslova.

7. Tokom promocije nasumično se pojavljuju iznosi od 2,5 EUR u freebetu (5X0,5EUR) koje najbrži igrači mogu preuzeti.

8. Ukupni fond promocije iznosi 300 EUR u koji će biti podijeljeni igračima tokom trajanja promocije u sljedećem odnosu:
*24.02.2021. – 100 EUR
*25.02.2021. – 100EUR
*26.02.2021. – 100EUR

9. Osvojeni iznos freebet sredstava je moguće iskoristiti samo u igri Aviator, u periodu od 10 minuta od trenutka dodeljivanja.

10. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promijeni aktuelnu promociju u cjelini ili jednim dijelom.

11. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

preporučene promocije:

My Lucky 6

My Lucky 6

Kako se igra My Lucky 6 i My Lucky 6 Blue?Izaberi najmanje 6 brojeva prije početka rundeTokom svake runde se izvlači 35 od 48 brojevaDobitak ostvaruješ u zavisnosti u kom trenutku su tvoji brojevi izvučeniMožeš izabrati do 10 brojeva koji će biti izvučeni, do 10 rundi...

Turbo Igre

Turbo Igre

Aviator je nova vrsta društvene multiplayer igre koja svojom jednostavnošću garantuje uzbuđenje! Odredi ulog i sačekaj da avion poleti. Dok avion leti - tvoj potencijalni dobitak raste! Izaberi najbolji trenutak i unovči svoj dobitak prije nego što avion odleti!...

Isprobaj brzu zabavu

Isprobaj brzu zabavu

Lucky 6 - Srećnih 6U klasičnoj igri klađenja na brojeve Lucky Six igrač ima mogućnost izbora 6 ili više brojeva koje će biti izvučeni.Lucky Six ti donosi vrhunski dizajn i zabavu dostupnu 24 časa dnevno koja je upotpunjena sa čak 2 nevjerovatna jackpota rezervisana...