bg

VIKEND PROMOCIJA – OSVOJI DO 200 SPINOVA!

Kako da učestvuješ?

Uplati depozit do kraja vikenda, izvrti spinove na bilo kojoj slot igri  i dobijaš dodatne spinove u slot igri Alchemist Gold!


DOBIJAŠ 100 SPINOVA
za uplaćen depozit od najmanje 20 € i odigranih 100 spinova u bilo kojoj slot igri

 

ILI

DOBIJAŠ 200 SPINOVA
za uplaćen depozit od najmanje 40 €  i odigranih 200 spinova u bilo kojoj slot igri

ZAIGRAJ ODMAHZAIGRAJ ODMAH

Pravila promocije:

 1. Promocija “Uplati depozit i osvoji spinove” počinje 4.9.2020. u 17:00 časova i traje do 7.9.2020. do 17:00.
 2. Svi igrači registrovani na maxbet.me imaju pravo učešća.
 3. Svaki igrač koji u toku vikend promocije uplati depozit od najmanje 20€na svoj MaxBet nalog i izvrti najmanje 100 spinova na bilo kojoj slot igri (minimalna vrijednost po spinu 0.1€) osvaja 100 poklon spinova u slot igri Alchemist Gold.
  Svaki igrač koji u toku vikend promocije uplati depozit od najmanje 40€ na svoj MaxBet nalog i izvrti najmanje 200 spinova na bilo kojoj slot igri (minimalna vrijednost po spinu 0.1€) osvaja 200 poklon spinova u slot igri Alchemist Gold.
 4. Tokom trajanja promocije igrač može dobiti poklon spinove samo jednom.
 5. Osvojeni spinovi se dodjeljuju igračima najkasnije 48 časova po završetku promocije u slot igri Alchemist Gold. Vrijednost poklon spina iznosi 0.1€/spin.
 6. Igrač ne ostvaruje pravo na poklon spinove u slučajevima isplate depozita tokom trajanja promocije.
 7. Bonus spinove igrači mogu iskoristiti u periodu od 7 dana od trenutka dodjeljivanja u slot igri Alchemist Gold na maxbet.me.
 8. Dobici ostvareni iz poklon spinova u igri Alchemist Gold će biti dodjeljeni na Freebet nalog igrača.
 9. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promjeni aktuelnu promociju u cjelini ili jednim dijelom.
 10. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.

 

 

 

 

 

back