NoLimit City - Novi provajder - Promo
Započni igre bez granica uz Nolimit City!

Novi super popularni provajder je od sada dostupan i tebi. Spektakularne avanture koje ostavljaju
bez daha stižu u MaxBet i sada su ti na dohvat ruke. Da li si spreman da tvoj adrenalin dostigne vrhunac?

Zavrti igre novog provajdera!
stunning27

Spremi se za horor igru u kojoj ćeš doživjeti nevjerovatno iskustvo. Negativci i revolveraši ne znaju da ih čeka mučna sudbina. Očekuje te visok nivo adrenalina, zavrti ovu stvar!

caveoffortune

Oni koji ne uspiju da nauče iz istorije, osuđeni su da je ponove” – Vinston Čerčil. Pokret jedne ruke te može poslati u pakao na zemlji, ali i jedan plan ti može pomoći da pobjegneš. Dobrodošao u horor spektakl!

buffalo-king-game

U divljem noćnom izlasku Punk Toilet će biti ili tvoja najveća noćna mora ili najbolji dio tvoje noći. Sjajna igra u javnom toaletu će te šokirati i natjerati da se ponovo upustiš u ovu avanturu. Punk rokeri te čekaju!

goo-game

Pridruži se legiji carske rimske vojske u bitkama na kopnu i moru. Poznata i strahovita širom svijeta, naša legija je dom nekim od najvećih ubica starog doba. Priključi se napadu!

bigbass-game

Dobili smo sjedišta u prvom redu da prisustvujemo brutalnim scenama u Folsomu – jednom od najsurovijih zatvora na svijetu. Da bi preživio, moraš da ostaneš hladnokrvan.

preporučene promocije:

Wazdan turnir

Wazdan turnir

Pravila promocije “Wazdan Breaks the Rules”1. Promocija počinje 15.05. 2023. u 09:00 časova i traje do 15.08. 2023. do 23:59 časova. 2. Igrači registrovani na MaxBet.me imaju mogućnost učestvovanja u promociji u organizaciji Wazdana. 3. Ukupni nagradni fond je...

Keš sprint – slot turniri svaki dan!

Keš sprint – slot turniri svaki dan!

Opšta pravila promocije: 1. Promocija “Keš sprint” počinje 01.05. i traje do 30.06. 2023. 2. Svakog dana trajanja promocije biće održana 2 slot turnira u istim terminima od 06 do 16h i od 18 do 04 h, između svakog termina pauza je 2h. 3. Dnevni nagradni fond je 300...