GAMEART - Novi provajder - Promo
Zaviri u GameArt svijet!

Novi provajder i novih 100 + igara od sada su dostupne i tebi na MaxBet nalogu.
Spektakularne avanture, sjajne zabave i neprestani adrenalin su zagarantovani kod našeg najnovijeg giganta.
Ne propusti priliku da ti u buduće sreću i dobitke donosi GameArt provajder!

Zavrti i uživaj u slot igrama!
stunning27

GameArt je pripremio voćnu eksploziju u vidu Dynamite Fruits slota. Ovaj slot je pun voćnih i Wild simbola, koji zamjenjuju bilo koji simbol osim Scatter simbola. Tu je i Gamble opcija za šansu da duplirate svoj dobitak!

caveoffortune

Gold of Ra Jackpot je slot koji ima 25 linija isplate. Ukoliko uspijete da dobijete 3, 4 ili 5 Scatter simbola, otključavate bonus igru. Tu je i Gamble opcija koja je moguća poslije svakog dobitnog spina.

buffalo-king-game

Nefertiti’s Nile je GameArt slot sa prepoznatljivom tematikom drevnog Egipta i svima poznate Nefertiti. Ako uspijete da dobijete 5 Scatter simbola tokom igre, čeka vas 15 besplatinig spinova i moguća isplata čak do x5 uloga!

goo-game

Ovaj slot gori! Tradicionalni vatreni slot, bez bonus igara i besplatnih spinova ali sa mogućom isplatom do x1000 vašeg uloga! 5 linija čiste i vatrene zabave!

preporučene promocije:

Wazdan turnir

Wazdan turnir

Pravila promocije “Wazdan Breaks the Rules”1. Promocija počinje 15.05. 2023. u 09:00 časova i traje do 15.08. 2023. do 23:59 časova. 2. Igrači registrovani na MaxBet.me imaju mogućnost učestvovanja u promociji u organizaciji Wazdana. 3. Ukupni nagradni fond je...

Keš sprint – slot turniri svaki dan!

Keš sprint – slot turniri svaki dan!

Opšta pravila promocije: 1. Promocija “Keš sprint” počinje 01.05. i traje do 30.06. 2023. 2. Svakog dana trajanja promocije biće održana 2 slot turnira u istim terminima od 06 do 16h i od 18 do 04 h, između svakog termina pauza je 2h. 3. Dnevni nagradni fond je 300...