Endorphina se vratila! - Promo
Endorphina se vratila u MaxBet!
Nakon kraćeg odsustva, jedan od najpopularnijih provajdera se vratio u našu ponudu!
Endorphina je poznata po slot igrama koje krase unikatnost i vrhunska grafika, što u kombinaciji sa uzbudljivim i nesvakidašnjim temama čini savršen spoj.
Od Sparte, preko napada zombija, pa sve do Asgarda i ustanka vještačke inteligencije, izaberi svoju avanturu i kreni u osvajanje!

ISPROBAJ ENDORPHINA IGRE:

Pređi dugin most Bifrost i zakorači u Asgard – dom nordijskih bogova i carstvo magije! Upoznaj Tora, Odina i ostale slavne junake, kreni sa njima u nevjerovatnu avanturu i osvoji munjevite dobitke!

Ovaj hipnotišući 3×5 slot te vodi na putovanje u misteriozni svijet Voodoo magije i uroka. Voodoo slot igra zasnovana je na starim vjerovanjima koja su vijekovima fascinirala ljude, ne samo svojim misterioznim ritualima, već i čarolijama i nejasnim tradicijama.

Ovo je Sparta! Proživi bitku kod Termopila uz novu 10×5 slot igru – Almighty Sparta. Pridruži se kralju Leonidi i njegovim neustrašivim ratnicima u pohodu na Persijsko carstvo, bori se do posljednjeg daha i zauzmi svoje mjesto među legendama!

Ovaj klasični voćni slot je podignut na novi nivo zahvaljujući svojoj modernoj temi i elegantnim simbolima, koji ti pružaju energiju tokom šetnje crvenim tepihom. Čim budeš zavrteo prvi spin biće ti jasno zašto je ova igra vanvrijemenski HIT!

Naša zlatna armija je spremna da pruži podršku svima koji traže ukus pobjede i nezaboravne trenutke. U ovoj onlajn igri, Tenk sa cigarom za zubima će te odvesti pravo u bogati svijet prepun blistavih dragulja, vreća zlata i gomila novca! Napred – marš!

Dobrodošao u Čikago 1930-ih! Vjetroviti grad je u doba prohibicije bio prepun grubih gangstera, zastrašujućeg oružja i zabranjenog viskija. Ipak, mjesta za ljubav još uvijek ima, i to između verenice šefa mafije i njegove desne ruke. Da li će ukus zabranjene ljubavi biti neizdrživ?

preporučene promocije:

Trka za spinove

Trka za spinove

IZDVOJENE IGRE:ŠTA JE TRKA ZA SPINOVE?“Trka za spinove“ je promocija u kojoj se igrači takmiče da osvoje što više poena prije isteka vremena. Ukupan broj poena predstavlja ukupan iznos dobitka koji je igrač ostvario u odnosu na ulog (win/bet) koji je igrač plasirao u...

Spin & Win Monday

Spin & Win Monday

IZDVOJENE IGRE:Šta je promocija "Spin and win"?“Spin & Win Monday” je promocija u kojoj se igrači svakog ponedjeljka takmiče da osvoje što više poena prije isteka vremena. Sakupi najviše poena tokom ponedjeljka i zgrabi svoj dio od 2.000 poklon spinova za bolji...

Instant turnir

Instant turnir

IZDVOJENE INSTANT I GREB IGRE:ŠTA JE INSTANT TURNIR?Tokom "Instant turnira" igrači takmiče da osvoje što više poena u izabranim igrama tokom 4 ciklusa promocije. Svakom odigranom rundom u izabranim igrama, bez obzira na ishod osvajaš poene! Sakupi što više poena prije...