Uplata putem J&A Terminala - Promo
Od sada ti je dostupan novi način uplate depozita na MaxBet online nalog putem J&A sistema platnih terminala na preko 140 najfrekventnijih lokacija širom Crne Gore!
Pronađi najbliži J&A terminal i dopuni svoj MaxBet nalog jednostavno, brzo i bez provizije!

KAKO DA UPLATIŠ DEPOZIT PUTEM J&A TERMINALA?

1. Na ekranu J&А terminala izaberi karticu “MaxBet” za uplatu depozita

2. U polje unesi ID broj MaxBet naloga na koji želiš da uplatiš depozit i klikni na “Plati” u donjem desnom uglu ekrana.

3. Nakon provjere ID broja, klikni na “Plati” za potvrdu.

4. U ovom trenutku u terminal možeš ubaciti željeni iznos depozita u kovanicama ili papirnim novčanicama. Iznos ubačenog novca će se automatski očitati na ekranu.
Nakon ubačenog željenog iznosa, klikni na “Plati” u donjem desnom uglu ekrana.
Minimalni iznos depozita je 0.1 €, a maksimalni iznos depozita je 500€.

5. Preuzmi potvrdu iz terminala o uspješnoj uplati depozita na svoj MaxBet nalog. Nakon preuzimanja potvrde uplaćeni iznos ti je raspoloživ na tvom MaxBet nalogu.

***U slučaju eventualnih problema prilikom uplate depozita na MaxBet nalog putem J&A terminala, molimo Vas da kontaktirate J&A korisničku podršku na broj telefona 067/788-588 (radnim danima od 09 do 17h) ili 068/488-588 (radnim danima od 17 do 20h i vikendom od 10 do 20h)

preporučene promocije:

Bonus na svaki depozit

Bonus na svaki depozit

KAKO DA OSVOJIŠ BONUS?na svoj MaxBet nalog putem karticena svaki uplaćeni depozit tokom promocijekao ulog za online klađenje i slot igreDETALJI I PRAVILA PROMOCIJE:1. Uz svaki depozit uplaćen tokom trajanja promocije igrač osvaja Freebet bonus u visini 20% iznosa...

MaxBet Dopuna

MaxBet Dopuna

ŠTA JE MAXBET DOPUNA?MaxBet dopuna je način uplate depozita na MaxBet online nalog koji ti je dostupan na svim Tobacco S Press prodajnim mjestima.MaxBet dopuna funkcioniše po principu “uplate kredita” na mobilnom telefonu.Sve što je potrebno je da prodavcu kažeš svoj...