Uplata putem J&A Terminala - Promo
Od sada ti je dostupan novi način uplate depozita na MaxBet online nalog putem J&A sistema platnih terminala na preko 140 najfrekventnijih lokacija širom Crne Gore!
Pronađi najbliži J&A terminal i dopuni svoj MaxBet nalog jednostavno, brzo i bez provizije!

KAKO DA UPLATIŠ DEPOZIT PUTEM J&A TERMINALA?

1. Na ekranu J&А terminala izaberi karticu “MaxBet” za uplatu depozita

2. U polje unesi ID broj MaxBet naloga na koji želiš da uplatiš depozit i klikni na “Plati” u donjem desnom uglu ekrana.

3. Nakon provjere ID broja, klikni na “Plati” za potvrdu.

4. U ovom trenutku u terminal možeš ubaciti željeni iznos depozita u kovanicama ili papirnim novčanicama. Iznos ubačenog novca će se automatski očitati na ekranu.
Nakon ubačenog željenog iznosa, klikni na “Plati” u donjem desnom uglu ekrana.
Minimalni iznos depozita je 0.1 €, a maksimalni iznos depozita je 500€.

5. Preuzmi potvrdu iz terminala o uspješnoj uplati depozita na svoj MaxBet nalog. Nakon preuzimanja potvrde uplaćeni iznos ti je raspoloživ na tvom MaxBet nalogu.

***U slučaju eventualnih problema prilikom uplate depozita na MaxBet nalog putem J&A terminala, molimo Vas da kontaktirate J&A korisničku podršku na broj telefona 067/788-588 (radnim danima od 09 do 17h) ili 068/488-588 (radnim danima od 17 do 20h i vikendom od 10 do 20h)

preporučene promocije:

10% bonusa na uplatu u poslovnici

10% bonusa na uplatu u poslovnici

DETALJI PROMOCIJE:1. Promocija je važeća za sve novoregistrovane i postojeće igrače na maxbet.me u periodu od 03.12.2021. godine  (09:00 časova)  do 31.12. 2021. (do 17:00 časova) godine.2. U toku promocije igrač na svaki prvi dnevni depozit uplaćen za online klađenje...

Uplata na terminalima

Uplata na terminalima

Detaljno uputstvo za uplatu online depozita na terminalima:Pronađi najbližu MaxBet poslovnicu za uplatu online depozita putem terminala:

MaxBet Vaučer

MaxBet Vaučer

MaxBet vaučer je način uplate depozita kojim na jednostavan i siguran način možeš dopuniti svoj MaxBet nalog. Aktivacijom kupljenog vaučera iznos raspoloživog depozita na tvom MaxBet nalogu će biti odmah uvećan za vrednost aktiviranog vaučera. MaxBet vaučere možeš...