Od sada ti je dostupan novi način uplate depozita na MaxBet online nalog putem J&A sistema platnih terminala na preko 140 najfrekventnijih lokacija širom Crne Gore!
Pronađi najbliži J&A terminal i dopuni svoj MaxBet nalog jednostavno, brzo i bez provizije!

KAKO DA UPLATIŠ DEPOZIT PUTEM J&A TERMINALA?

1. Na ekranu J&А terminala izaberi karticu “MaxBet” za uplatu depozita

2. U polje unesi ID broj MaxBet naloga na koji želiš da uplatiš depozit i klikni na “Plati” u donjem desnom uglu ekrana.

3. Nakon provjere ID broja, klikni na “Plati” za potvrdu.

4. U ovom trenutku u terminal možeš ubaciti željeni iznos depozita u kovanicama ili papirnim novčanicama. Iznos ubačenog novca će se automatski očitati na ekranu.
Nakon ubačenog željenog iznosa, klikni na “Plati” u donjem desnom uglu ekrana.
Minimalni iznos depozita je 0.1 €, a maksimalni iznos depozita je 500€.

5. Preuzmi potvrdu iz terminala o uspješnoj uplati depozita na svoj MaxBet nalog. Nakon preuzimanja potvrde uplaćeni iznos ti je raspoloživ na tvom MaxBet nalogu.

***U slučaju eventualnih problema prilikom uplate depozita na MaxBet nalog putem J&A terminala, molimo Vas da kontaktirate J&A korisničku podršku na broj telefona 067/788-588 (radnim danima od 09 do 17h) ili 068/488-588 (radnim danima od 17 do 20h i vikendom od 10 do 20h)

preporučene promocije:

MaxBet Vaučer

MaxBet Vaučer

MaxBet vaučer je način uplate depozita kojim na jednostavan i siguran način možeš dopuniti svoj MaxBet nalog. Aktivacijom kupljenog vaučera iznos raspoloživog depozita na tvom MaxBet nalogu će biti odmah uvećan za vrednost aktiviranog vaučera. MaxBet vaučere možeš...

MaxBet Dopuna

MaxBet Dopuna

ŠTA JE MAXBET DOPUNA?MaxBet dopuna je način uplate depozita na MaxBet online nalog koji ti je dostupan na svim Tobacco S Press prodajnim mjestima. MaxBet dopuna funkcioniše po principu “uplate kredita” na mobilnom telefonu. Sve što je potrebno je da prodavcu kažeš...