MaxBet Vaučer - Promo

MaxBet vaučer je način uplate depozita kojim na jednostavan i siguran način možeš dopuniti svoj MaxBet nalog.

Aktivacijom kupljenog vaučera iznos raspoloživog depozita na tvom MaxBet nalogu će biti odmah uvećan za vrednost aktiviranog vaučera.

MaxBet vaučere možeš kupiti u apoenima od: 10, 20, 50 i 100 €.

KAKO DA AKTIVIRAŠ MAXBET VAUČER?

1. Ogrebi označeno polje na vaučeru (slika ispod), kako biste vidjeli PIN koji vam je potreban za aktivaciju.
U ogrebanom polju se nalaze sve informacije koje su potrebne za aktivaciju vaučera. Serijski broj je jedinstven za svaki vaučer.

2. Za aktivaciju vaučera neophodno je da se prijavite na svoj MaxBet nalog, i izaberete stavku “Aktivacija vaučera” koja se nalazi pod “Profil” –> “Uplate/Isplate” (slika ispod).

3. U formi za aktivaciju vaučera neophodno je da uneseš šifru (u polje šifra) i PIN (u polje PIN) sa ogrebanog vaučera. 

Nakon unosa klikni na taster “Aktiviraj”.

4. Tvoj vaučer je uspješno aktiviran, a iznos raspoloživog depozita na MaxBet nalogu je uvećan za vrijednost aktiviranog vaučera.

preporučene promocije:

10% bonusa na uplatu u poslovnici

10% bonusa na uplatu u poslovnici

DETALJI PROMOCIJE:1. Promocija je važeća za sve novoregistrovane i postojeće igrače na maxbet.me u periodu od 03.12.2021. godine  (09:00 časova)  do  01.02.2022.(do 17:00 časova) godine.2. U toku promocije igrač na svaki prvi dnevni depozit uplaćen za online klađenje...

Uplata na terminalima

Uplata na terminalima

Detaljno uputstvo za uplatu online depozita na terminalima:Pronađi najbližu MaxBet poslovnicu za uplatu online depozita putem terminala:

Uplata putem J&A Terminala

Uplata putem J&A Terminala

KAKO DA UPLATIŠ DEPOZIT PUTEM J&A TERMINALA?1. Na ekranu J&А terminala izaberi karticu “MaxBet” za uplatu depozita2. U polje unesi ID broj MaxBet naloga na koji želiš da uplatiš depozit i klikni na “Plati” u donjem desnom uglu ekrana.3. Nakon provjere ID...