MaxBet maximalac - Promo
Dobitni maximalac je san svakog kladioničara!
Maksimalna isplata na svim tiketima sportskog klađenja u MaxBetu iznosi do 30.000,00 eura.
Naplati svoje sportsko znanje - uz ulog od svega 0.5 eura i malo sportske sreće sljedeći MaxBet maximalac je možda baš tvoj!

DETALJI:

 – Minimalnu i maksimalnu visinu uplate po jednom uplaćenom tiketu i visinu maksimalnog dobitka u standardnim I specijalnim klađenjima određuje Priređivač. Vrijednosti su vidljivo prikazane na uplatnim mjestima i terminalima (kladomatima) Priređivača.

– Pojedinačna cijena kombinacije za klađenje iznosi 0.05 eura.

– Minimalni iznos koji učesnik može uplatiti za klađenje iznosi 0.50 eura.

– Maksimalni iznos koji učesnik može uplatiti za klađenje po jednom tiketu iznosi 1.000,00 eura.

– Maksimalni iznos za isplatu dobitka učesniku iznosi 30.000,00 eura.

– Maksimalni iznos za isplatu zavisi od toga kojoj kategoriji pripadaju izabrani događaji, a iznos iz ovog stave predstavlja maksimalni iznos za isplatu kod najviše kategorije.

 – Kategorizaciju sportskih događaja vrši Priređivač i to na način što objavljuje kategorizaciju na svojoj zvaničnoj internet stranici www.maxbet.me pet (5) dana prije početka primene kategorizacija. Uz kategorizaciju sportskih događaja Priređivač objavljuje I maksimalne isplate za svaku kategoriju, kao I način obrađivanja kategorije u slučaju kombinacije više kategorija.

 – Sama kategorizacija predstavlja akt koji Priređivač objavljuje na svom vebsajtu u kome određuje kategorije dostupnih sportskih događaja, kao i maksimalnu isplatu koja odgovara kategorizaciji ponaosob. Kategorija se određuje brojevima, pa tako postoji kategorija broj jedan (1) kao najviša kategorija, kategorija dva (2), kategorija tri (3), itd., u zavisnosti od odluke Priređivača.

 – Primjera radi: Priređivač može da odredi da UEFA Liga šampiona pripada kategoriji jedan (1), a Švajcarski fudbalski kup kategoriji tri (3). Priređivač istovremeno određuje da se za kategoriju jedan (1) primenjuje maksimalna isplata u visini od 30.000,00 eura, da se za kategoriju tri (3) određuje maksimalna isplata u visini od 10.000,00 eura. Ukoliko igrač sastavi tiket na kome se nalaze samo utakmice iz UEFA Lige šampiona, maksimalna isplata na koju će igrač imati parvo iznosi 30.000,00 eura. Sa druge strane ukoliko igrač izabere samo utakmice iz Švajcarskog fudbalskog kupa, maksimalni iznos isplate ne koji će igrač imati pravo iznosi 10.000,00 eura.

 – Ako na tiketu postoji odigrani događaji koji pripadaju različitim kategorijam, maksimalna isplata tiketa iznosi onoliko koliko iznosi maksimalna isplata za najniže rangirani događaj po kategorizaciji.

NAPOMENA:

Kategorizaciju sportskih događaja vrši Priređivač istu je u obavezi da objavi na svojoj zvaničnoj internet stranici www.maxbet.me pet (5) dana prije početka primene kategorizacije. Uz kategorizaciju sportskih događaja Priređivač objavljuje i maksimalne isplate za svaku kategoriju, kao i način određivanja kategorije u slučaju kombinacije više kategorija. Sama kategorizacija biće vidljiva I uvek dostupna svim igračima na zvaničnoj internet strainci Priređivača (www.maxbet.me).

preporučene promocije:

Srijeda Plus

ŠTA JE PROMOCIJA "SRIJEDA PLUS"? „Srijeda Plus” je promocija u kojoj se igrači takmiče da pogode najviše događaja uz najveću ukupnu kvotu na tiketu sa igrom "više od zadate granice" iz kompletne dnevne ponude „Poeni igrača – NBA” (tiket ne mora da bude dobitan)....

Kladioničarski Jackpot

KAKO DA UČESTVUJEŠ?DNEVNI DOBITNICI JACKPOTA DAN IME IGRAČA ŠIFRA TIKETA IZNOS JACKPOTA 14.01.2022. Blok 5 4008-QYQIFO-12 192.87 13.01.2022. Bijela 2 4044-QYQHII-9 200.92 12.01.2022. Nedžad 122003-3819136 257.78 11.01.2022. Blok 5 4008-QYQEMQ-11 205.77 10.01.2022....

MaxBet Bonus Liga

MaxBet Bonus Liga

Šta je novo u MaxBet Bonus ligi?Sada možeš odigrati čak do 10 događaja iz MaxBet bonus lige na jednom tiketu!Pored toga, uz svaki tiket koji uz odigrani događaj iz MaxBet Bonus Lige sadrži i 4 ili više događaja iz redovne ponude donosi ti dodatni bonus čak do...