MaxBet maximalac - Promo
Dobitni maximalac je san svakog kladioničara!
Maksimalna isplata na svim tiketima sportskog klađenja u MaxBetu iznosi do 30.000,00 eura.
Naplati svoje sportsko znanje - uz ulog od svega 0.5 eura i malo sportske sreće sljedeći MaxBet maximalac je možda baš tvoj!

DETALJI:

 – Minimalnu i maksimalnu visinu uplate po jednom uplaćenom tiketu i visinu maksimalnog dobitka u standardnim I specijalnim klađenjima određuje Priređivač. Vrijednosti su vidljivo prikazane na uplatnim mjestima i terminalima (kladomatima) Priređivača.

– Pojedinačna cijena kombinacije za klađenje iznosi 0.05 eura.

– Minimalni iznos koji učesnik može uplatiti za klađenje iznosi 0.50 eura.

– Maksimalni iznos koji učesnik može uplatiti za klađenje po jednom tiketu iznosi 1.000,00 eura.

– Maksimalni iznos za isplatu dobitka učesniku iznosi 30.000,00 eura.

– Maksimalni iznos za isplatu zavisi od toga kojoj kategoriji pripadaju izabrani događaji, a iznos iz ovog stave predstavlja maksimalni iznos za isplatu kod najviše kategorije.

 – Kategorizaciju sportskih događaja vrši Priređivač i to na način što objavljuje kategorizaciju na svojoj zvaničnoj internet stranici www.maxbet.me pet (5) dana prije početka primene kategorizacija. Uz kategorizaciju sportskih događaja Priređivač objavljuje I maksimalne isplate za svaku kategoriju, kao I način obrađivanja kategorije u slučaju kombinacije više kategorija.

 – Sama kategorizacija predstavlja akt koji Priređivač objavljuje na svom vebsajtu u kome određuje kategorije dostupnih sportskih događaja, kao i maksimalnu isplatu koja odgovara kategorizaciji ponaosob. Kategorija se određuje brojevima, pa tako postoji kategorija broj jedan (1) kao najviša kategorija, kategorija dva (2), kategorija tri (3), itd., u zavisnosti od odluke Priređivača.

 – Primjera radi: Priređivač može da odredi da UEFA Liga šampiona pripada kategoriji jedan (1), a Švajcarski fudbalski kup kategoriji tri (3). Priređivač istovremeno određuje da se za kategoriju jedan (1) primenjuje maksimalna isplata u visini od 30.000,00 eura, da se za kategoriju tri (3) određuje maksimalna isplata u visini od 10.000,00 eura. Ukoliko igrač sastavi tiket na kome se nalaze samo utakmice iz UEFA Lige šampiona, maksimalna isplata na koju će igrač imati parvo iznosi 30.000,00 eura. Sa druge strane ukoliko igrač izabere samo utakmice iz Švajcarskog fudbalskog kupa, maksimalni iznos isplate ne koji će igrač imati pravo iznosi 10.000,00 eura.

 – Ako na tiketu postoji odigrani događaji koji pripadaju različitim kategorijam, maksimalna isplata tiketa iznosi onoliko koliko iznosi maksimalna isplata za najniže rangirani događaj po kategorizaciji.

NAPOMENA:

Kategorizaciju sportskih događaja vrši Priređivač istu je u obavezi da objavi na svojoj zvaničnoj internet stranici www.maxbet.me pet (5) dana prije početka primene kategorizacije. Uz kategorizaciju sportskih događaja Priređivač objavljuje i maksimalne isplate za svaku kategoriju, kao i način određivanja kategorije u slučaju kombinacije više kategorija. Sama kategorizacija biće vidljiva I uvek dostupna svim igračima na zvaničnoj internet strainci Priređivača (www.maxbet.me).

preporučene promocije:

Naplati nedobitni tiket

Naplati nedobitni tiket

Za CashBack bonus se kvalifikuju svi nedobitni tiketi uplaćeni isključivo za pravi novac, na kojima je promašen samo jedan događaj uz uslov da je na tiketu odigrano najmanje 4 događaja i proizvod pogođenih kvota odigranih događaja iznosi najmanje 25.  Sistemski...

Cash Out

Cash Out

Kako uputiti zahtev za Cash Out opciju za tikete odigrane online putem MaxBet.me i MaxBet mobilne aplikacije? 1. Prijavi se na svoj MaxBet nalog i potraži “Cash Out” ikonicu u pregledu odigranih tiketa. 2. Ukoliko na ikonici pored odigranog tiketa već postoji ponuđeni...

Max Bonus Tip

Max Bonus Tip

Šta je novo u Max Bonus Tipu?Max Bonus Tip predstavlja izdvojenu dnevnu ponudu događaja za sportsko klađenje sa većim kvotama na pojedine ishode u odnosu na standardnu ponudu. Max Bonus Tip možeš odigrati na tiketu već uz dva događaja iz standardne ponude minimalne...