EZUGI ROULETTE JACKPOT - 500 € SVAKOGA DANA!

Svakoga dana do 29. jula zaigraj Speed Roulette i učestvuj u izvlačenju dnevnog rulet Jackpota!

Izaberi srećne brojeve, plasiraj opkladu u minimalnoj vrednosti od 0.1€ i osvoji Jackpot koji donosi dodatnih
500 € svakoga dana!

Zavrti Speed Roulette, jer svaki spin se broji!

ZAIGRAJ ODMAH

Pravila promocije:

 1. Promocija “Ezugi Dnevni Rulet Jackpot” traje od 7.2020. u 00:00:00 i traje do 29.7.2020. do 23:59:59 časova.
 2. Svi igrači registrovani na maxbet.me imaju pravo učešća.
 3. Igra koja učestvuje u promociji je Ezugi Speed Roulette.
 4. Igrač se automatski kvalifikuje za učešće u promociji plasiranjem bilo koje opklade u igri Speed Roulette u minimalnoj vrijednosti (minimum bet) 0.01€/spin.
 5. Tokom trajanja promocije, svakoga dana svi kvalifikovani igrači imaju mogućnost da osvoje progresivni dnevni Jackpot u okviru promocije.
 6. Garantovana minimalna vrijednost dnevnog Jackpota iznosi 500 €.
 7. Dnevni Jackpot nema maksimalnu vrijednost i zavisi od broja igrača koji učestvuju u promociji, ali mora biti izvučen svakoga dana do 23:59:59.
 8. Kada je dnevni Jackpot izvučen, kreira se novi dnevni Jackpot koji će biti izvučen do kraja narednog dana.
 9. Dnevni Jackpot može osvojiti svaki igrač koji je u toku dana plasirao bar 1 opkladu u igri Speed Roulette koja ispunjava uslove promocije.
 10. Dobitnik dnevnog Jackpota će biti obaviješten unutar igre Speedy Roulette o dobitku Jackpota i iznosu osvojenog Jackpota.
 11. Osvojeni iznos dnevnog Jackpota će biti dodijeljen igraču na keš račun MaxBet naloga najkasnije do 48h po osvajanju.
 12. MaxBet kao organizator zadržava pravo da u svakom trenutku, bez prethodne najave, privremeno ili u potpunosti prekine ili promijeni aktuelnu promociju u cjelini ili jednim dijelom.
 13. U slučaju sumnji na prevaru, zloupotrebu pravila aktuelne promocije ili tehničkih problema, kao i faktora koji su van nadležnosti organizatora, a mogu uticati na integritet i pravilno funkcionisanje promocije – organizator zadržava pravo da oduzme bonus, kao i sve eventualne dobitke proistekle iz igre u kojoj se sumnja na zloupotrebu pravila promocije, bonusa ili prevare.